Server maintenance 2

Wie zijn wij

NewVM is de cloud & infrastructure solutions provider. We zijn pionier in de ontwikkeling van HyperV services en bieden IaaS-diensten aan het midden- en kleinbedrijf (MKB). We richten ons op bedrijven en organisaties die flexibiliteit en gemak van snel schakelen zoeken.

We bieden alle smaken cloudhosting: private, public en hybrid, met als toegevoegde waarde de zelfbeheerportal van al deze cloudsoorten. Alle oplossingen worden in Nederland gehost en beveiligd volgens de Nederlandse wetgeving en internationale standaarden. Daarnaast bieden we de benodigde expertise en mankracht op het gebied van IT, waardoor onze klanten hun IT-diensten kunnen outsourcen.

Onze mensen zijn onze kracht. Door de hoge kwaliteit van hun expertise zijn we in staat om steeds state-of-the-art techniek te bieden en de oplossingen van onze klanten te garanderen. Daarbij staat onze klant centraal; techniek moet immers ondersteunend zijn aan de business.

Ons karakter is innovatief. Vanaf het begin hebben we een pioniersrol op ons genomen en vernieuwing nagestreefd. Wij ontwikkelen services voor HyperV en lopen voorop in eigen huis ontwikkelde cloud orchestration. Altijd met het belang van onze klant voor ogen.

Certificeringen

Wij voldoen sinds 2020 aan de ISO norm 27001:2015 op het gebied van informatiebeveiliging, van ISO norm 9001:2015 op ons kwaliteitsmanagementsysteem en aan de NEN norm 7510-1:2017 op het gebied van zorg en informatiebeveiliging. Elk jaar vinden hiervoor interne en externe audits plaats waarbij we ieder jaar weer de goedkeuring hebben om onze certificaten vol vertrouwen te laten zien aan onze klanten.

Geschiedenis

NewVM (voormalig Unithost) bestaat sinds 2015 en is ontstaan vanuit een groep gepassioneerde technici met jarenlange ISP, hosting- en internetervaring.

Sindsdien zijn we sterk gegroeid en in 2019 hebben we onze naam gewijzigd in NewVM.